Oulun Han Moo Do ry

  • Yhdistysrekisterinumero: 185.277
  • Y-tunnus: 2610960-2
  • Tilinumero: FI44 5741 3620 1395 08
  • Postiosoite: Koivikonkaari 3, 91910 Tupos
Puheenjohtaja, vetäjä

Joonas Jyrinki, 3.dan (Lisensoitu Boreal Han Moo Do ohjaaja)

Puheenjohtaja, vetäjä

jyrinkijoonas@gmail.com

Joonas on leppoisa ja ystävällinen Kalajoen ukko, jolla on rautainen ote etenkin peruskurssien vetämisessä. Joonaksen vetämiä treenejä ei kannata missata! Joonakselta löytyy kymmeniä mitaleja otteluista, joista saavutuksena muun muassa 3x SM-kultaa ja Meksikon HJMS Open -kisoista hopeaa.

Varapuheenjohtaja, vetäjä

Terho Kämäräinen, 3.dan (Lisensoitu Boreal Han Moo Do ohjaaja)

Varapuheenjohtaja, vetäjä

terho.kamarainen@gmail.com

Pitkän linjan konkari Teukka vastaa seuran asioista. Huhu liikkuu, että Teukan mukaan olisi nimetty myös eräs itsepuolustusliike. Teukalta löytyy myös kymmeniä palkintoja kisoista ottelusta sekä itsepuolustuksesta. Yksi palkinnoista on itsepuolustusnäytöksen SM-kultaa!

Vetäjä

Perttu Pisilä, 2.dan

Vetäjä

Seuran oma ninja. Ei ole heittoa tai hyppyä, josta tämä kaveri ei osaa tulla turvallisesti alas! Perttu taitaa myös erittäin komeat erikoispotkut. Pertulta löytyy kymmeniä mitaleja niin otteluista, itsepuolustuksesta, putoamistekniikoista kuin erikoispotkuista. Näistä parhaimpina saavutuksina mm. 4x SM-kultaa ottelusta.

Ville Savolainen, 0.kup

Sihteeri, vetäjä

Villen matsireeneissä on kunnon tekemisen meininki! Villen valmennuksen alaisena on myös voitettu Hanmoodon SM-kultaa vuonna 2016.

Toni Lappalainen, 3.kup

Rahastonhoitaja, vetäjä

Toni hallitsee kropan syvien lihasten salat sekä miten niitä tulisi treenata ja kuinka saada liikkuvuutta lisää. Jos kaipaat venyvyyttä lisää, nykäise Tonia hihasta!

Miikka Piirainen, 7.kup

Hallituksen jäsen

Miikka on seuran uusi hallituksen jäsen vuodelle 2024! Miikkalta ei puutu yrittämistä vaan hän lähtee rohkeasti kokeilemaan kaikkea uutta. Tavoitteena hänellä on vuodelle 2024 saada sininen vyö! Miikka toimii myös yhdessä Terhon kanssa seuran somevastaavana ja hallitseekin kameroiden ja kuvien salat.